L’Espai Plana de l’Om acollirà la xerrada sobre educació "El regal més valuós" d’Enric Bastardas, dimecres

La conferència, adreçada a pares i mares d’infants de 0 a 6 anys, és el primer acte organitzat per la comissió “Famílies i Llars” en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Manresa (PEEM) acordat per l’Ajuntament de Manresa i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

imagen

El proper dimecres, 8 de febrer a les 18.30 h de la tarda, tindrà lloc a l’Espai Plana de l’Om (Plana de l’Om, 5), la xerrada “El regal més valuós”, a càrrec d’Enric Bastardas. La conferència, adreçada a pares i mares d’infants de 0 a 6 anys, està organitzada per la comissió “Famílies i Llars” i és el primer acte que es fa en el marc del Pla Educatiu d’Entorn de Manresa (PEEM).

 

Amb molt sentit de l’humor, el comunicador, il·lusionador i provocador Enric Bastardas, guiarà els assistents a un petit viatge en què es reflexionarà sobre el fet de ser pares i posarà sobre la taula interrogants com: Com coi ens ho fem per tenir fills i seguir sent persones?, En quin moment hem perdut el sentit del que és important?

 

El Pla Educatiu d’Entorn de Manresa

 

El Pla Educatiu d’Entorn de Manresa (PEEM) és una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Manresa amb l’objectiu d’aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l’equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana.

 

Per tal de dur a terme el PEEM, s’han creat diverses comissions de treball, una de les quals, la comissió de “Famílies i llars”, organitza aquesta primera xerrada amb la voluntat que entre totes les famílies amb nens i nenes de 0 i 6 anys se sentin implicades en aquest projecte i puguin aconseguir plegats l’objectiu proposat.

Documents relacionats

  • imagen