34 persones participen en la caminada de Montserrat a Manresa seguint l’últim tram del Camí Ignasià

És un itinerari guiat de 23,6 km que inclou un tast de productes locals i vi de la DO Pla de Bages i que està organitzat per l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya. La propera sortida es farà el diumenge 7 de maig.

imagen

La caminada de Montserrat a Manresa, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya, va aplegar un grup de 34 persones que van poder gaudir d’aquesta excursió (de 23,6 km i un desnivell de 479 metres positius i 992 de negatius) que segueix l’última etapa del Camí Ignasià i que va estar guiada per especialistes que van posar veu al paisatge.

 

Gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Castellgalí i Castellbell i el Vilar, i també de  Natural Hípic i l’Oller del Mas, els caminaires van poder fruir d’avituallaments amb tats de productes locals i vi de la DO Pla de Bages, així com de visites a les capelles romàniques de Sant Cristòfol i de Sant Jaume de Castellbell.

 

La caminada de Montserrat a Manresa és una iniciativa que està prevista que durant l’any es repeteixi 3 vegades més: el diumenge 7 de maig, el dissabte 29 de juliol (en modalitat nocturna en el marc de les Festes de Sant Ignasi) i el diumenge 22 d’octubre.

Documents relacionats

  • imagen