Dilluns es lliuren els Premis Iniciatives del Desenvolupament Empresarial, organitzat per Gest!, Ajuntament de Manresa i Obra Social La Caixa

L’acte tindrà lloc a la sala d’actes del CTM a dos quarts de 8 del vespre. El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 4.500 euros i una línia de finançament del projecte amb condicions avantatjoses.

 

La sala d’actes del CTM –plaça de la Ciència, 2- acollirà dilluns vinent, 13 de febrer, a dos quarts de 8 del vespre, l’acte de lliurament de premis de la convocatòria de la primera edició dels Premis Iniciatives del Desenvolupament Empresarial, organitzat per Gest!, l’Ajuntament de Manresa i l’Obra Social de la Caixa.

 

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 4.500 € i una línia de finançament, en condicions avantatjoses, de com a mínim fins el 70% de les necessitats de la proposta. La resta de projectes presentats també podran accedir a la línia de finançament sempre que hagin superat un mínim del 50% de la puntuació màxima de cadascun dels conceptes avaluables.

 

Igualment, tots els projectes que es considerin viables tindran l’assessorament i l’acompanyament gratuït de Gest! i de l’Ajuntament de Manresa mitjançant el Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM).