El photocall per conscienciar de l'abús i el maltractament a la gent gran segueix a la tarda a l'Ateneu les Bases

La regidora de cultura, Àuria Caus, ha participat a la sessió fotogràfica que continuarà a la tarda, de les 5 fins a les 7h del vespre a l’espai per a la Gent Gran de l’Ateneu les Bases. L’activitat forma part de la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans".


imagen

La regidora de Gent Gran, Àuria Caus, ha participat aquest matí al photocall organitzat per l’Ajuntament de Manresa per conscienciar de l’abús i el maltractament a les persones grans en la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans". 

Tothom qui ho vulgui pot participar a la sessió fotogràfica, que continuarà a la tarda, de 5 a 7 del vespre, i que es fa a l'Espai per a la Gent Gran de l'Ateneu les Bases (C/ Cintaires 30-32 , 2n pis). 

La fotògrafa, Elena Guix, amb experiència en retrats personals, fotografiarà a cada participant, d’acord amb la imatge que cadascú vulgui donar, davant d’un fons ple de consignes relacionades amb la campanya . 

L’activitat s’emmarca en el Dia Mundial de la Presa de Consciència de l'Abús i el Maltractament envers les Persones Grans i les fotos resultants s’exposaran en un espai virtual del web de l’Ajuntament de Manresa a partir del dia 15 de juny. 

Documents relacionats

  • imagen