Visita de la Generalitat a les obres i projectes turístics vinculats a Manresa 2022

La subdirectora general de Desenvolupament Turístic Territorial, Carme Rubió, ha visitat les obres a l’antic Col·legi de Sant Ignasi i l’Espai 1522 per conèixer amb detall aquests projectes, que finança en part el seu departament.

imagen

Conèixer de primera mà els projectes turístics vinculats a Manresa 2022 és l’objectiu de la visita que han fet a Manresa representants del departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, encapçalats per Carme Rubió, subdirectora general de Desenvolupament Turístic Territorial.

 

Els representants de la Generalitat han visitat l’Antic Col·legi de Sant Ignasi, actual Museu Comarcal, on s’estan realitzant les obres del Centre d’Acollida de Pelegrins del Camí ignasià i instal·lacions annexes. Igualment, s’han desplaçat fins a l’Espai Manresa 1522, a la plaça Fius i Palà, obert ara fa un any per explicar la Manresa on va viure Sant Ignasi i amb l’objectiu de portar visitants atrets per la Manresa ignasiana al centre comercial de la ciutat. Totes dues obres han estat finançades en part pel departament d’Empresa i Coneixement.

 

Carme Rubió ha estat acompanyada pel regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet; el gerent de Fira Manresa, Albert Tulleuda; el director del Museu Comarcal de Manresa, Francesc Vilà; i el responsable de Presidència de l’Ajuntament de Manresa, Francesc de Puig, a banda de personal tècnic de l’Ajuntament.

 

Documents relacionats

  • imagen