El programa de RAC1 "Islàndia", amb Albert Om, s'emetrà des de Manresa el dia de la Llum

L'espai dirigit i conduït per Albert Om s'emetrà en directe des de l'auditori de la Plana de l’Om a partir de les 7 de la tarda fins a 2/4 de 9 del vespre. L'entrada serà lliure.

imagen

Amb motiu de la celebració dels actes de la Festa de la Llum de Manresa, el programa de ràdio "Islàndia", que s’emet de dilluns a divendres de 7 a 2/4 de 9 del vespre a RAC1, s’emetrà el proper dimarts, 21 de febrer, en directe des de l'auditori de la Plana de l’Om de Manresa.

 

Sota el lema “Islàndia, capital Manresa”, el programa, presentat pel periodista osonenc Albert Om, comptarà amb els convidats i col·laboradors habituals, dedicarà alguns dels continguts a la Festa de la Llum i inclourà entrevistes a gent de Manresa, a més de les seccions habituals del programa.

 

Per a tothom que s’hi vulgui acostar, l’entrada serà gratuïta i l’espai romandrà obert per al públic en general. La iniciativa és patrocinada per l’Ajuntament de Manresa.

 

"Islàndia" va ser una de les novetats de la graella de RAC1 de la temporada 2016-2017, i va significar el retorn d’Om a la ràdio i a l’emissora. "Islàndia" és líder en la seva franja horària, amb una audiència mitjana de 110.000 oients.

Documents relacionats

  • imagen