El CNL Montserrat ofereix nous cursos de català per adults

La inscripció per als antics alumnes és a partir de demà, 16 de febrer. La inscripció general als cursos dels nivells bàsics i elementals és a partir del dia 23 de febrer i la resta de nivells a partir del 24 de febrer


imagen

El Consorci de Normalització Lingüística Montserrat (CNL) ofereix nous cursos de català per a adults, de forma presencial, en línia o combinant les dues modalitats. Per inscriure’t a un curs cal acreditar el nivell que tens mitjançant un certificat de coneixements reconegut o bé fent una prova de col·locació. Aquestes proves es fan el mes de febrer; cal trucar per demanar dia i hora.
 

 La inscripció per als antics alumnes és a partir de demà  16 de febrer. La inscripció general als cursos dels nivells bàsics i elementals és a partir del dia 23 de febrer i la resta de nivells a partir del 24 de febrer. La inscripció als cursos estarà oberta fins 15 dies després d’haver-los començat. Els cursos tenen places limitades.
 

Per a sectors professionals impartim cursos especialitzats i sessions formatives d’aspectes concrets per millorar la qualitat de l’expressió oral o l’escrita. 
 

Per practicar la llengua fora de l’aula organitzem activitats complementàries de llengua i cultura.
 

Per a més informació cal trucar al telèfon 93 872 17 07, adreçar-se a manresa@cpnl.cat, al Servei Local de Català de Manresa –carrer de Jaume I, 8, 2n– o visitar el web del CNL  www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/ 

 

Els certificats de nivell expedits pel CPNL són equivalents oficialment als certificats de la Direcció General de Política Lingüística i tenen correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen