Comunicat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Manresa en relació a la protesta d'avui de la PAHC Bages

-Un cop esgotat el termini de trenta dies durant els quals la persona afectada ha estat en un allotjament temporal, el govern municipal de l’Ajuntament de Manresa continua considerant que la solució professional proposada per Serveis Socials, d’acord amb les necessitats de la persona afectada, és un alberg assistit, un recurs del qual Manresa no disposa.

 

-Després de diverses reunions amb la persona usuària i representants de la PAHC Bages al llarg de tot el dia d’avui, i atès que la PAHC Bages no acceptat la solució oferta per l’Ajuntament de Manresa, s’ofereix a l’usuari, com a alternativa, prorrogar fins a final de mes (un període de 12 dies) l’estada en un allotjament temporal a Manresa.

 

-Al llarg d’aquests 12 dies, representants de l’Ajuntament de Manresa proposen, pel bé de l’usuari, acompanyar-lo a visitar l’alberg assistit que tècnicament es valora com a  més adequat per la seves circumstàncies. D’aquesta manera l’usuari podrà conèixer el seu funcionament i podrà decidir amb tot el coneixement si accepta aquest recurs.

 

-La PAHC Bages ha comunicat al govern municipal que accepta aquesta proposta alternativa, per la qual cosa aquest vespre s’ha ofert a l’usuari instal·lar-se de nou a l’allotjament temporal.

 

-L’Ajuntament de Manresa reitera el seu compromís amb els usuaris de serveis socials i amb tota la població de Manresa. També la predisposició per trobar fórmules de consens amb els moviments socials davant les necessitats relacionades amb l’habitatge que tenen ciutadans de Manresa, en un marc d’escolta mútua i de respecte.