Demà, en directe des de la Plana de l'Om, “Islàndia”, el programa de RAC1 presentat per Albert Om

A partir de les 7 de la tarda i fins a 2/4 de 9 del vespre s’emetrà en directe. L’entrada és gratuïta.

imagen

“Islàndia”, el programa radiofònic que s’emet cada vespre a RAC1 i que està conduit per Albert Om, s’emetrà en directe des de Manresa, demà. Amb motiu de la celebració dels actes de la Festa de la Llum, el programa es podrà seguir des de l'auditori de la Plana de l’Om de Manresa.

 

Sota el lema “Islàndia, capital Manresa”, el programa comptarà amb els convidats i col·laboradors habituals, dedicarà alguns dels continguts a la Festa de la Llum i inclourà entrevistes a gent de Manresa, a més de les seccions habituals del programa.

 

Per a tothom que s’hi vulgui acostar, l’entrada serà gratuïta i l’espai romandrà obert per al públic en general. El programa començarà a les 7 del vespre i durarà com és habitual, fins a 2/4 de 9. La iniciativa és patrocinada per l’Ajuntament de Manresa.

 

El programa tindrà un contingut marcadament manresà, amb diversos protagonistes de casa nostra i es parlarà de la Festa de la Llum i de la Fira de l'Aixada. Entre altres hi intervindrà l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent. 

 

"Islàndia" va ser una de les novetats de la graella de RAC1 de la temporada 2016-2017, i va significar el retorn d’Om a la ràdio i a l’emissora. "Islàndia" és líder en la seva franja horària, amb una audiència mitjana de 110.000 oients.

Documents relacionats

  • imagen