Demà es farà públic el veredicte del dissetè Premi Amat-Piniella en un acte públic a l'Espai Plana de l'Om

L’acte, a les 8 del vespre, tindrà lloc a l’Espai Plana de l’Om. A més de fer públic el guanyador, es representarà un diàleg teatralitzat entre els personatges de Joaquim Amat-Piniella i Josep Maria Planes.

imagen

Les fantasies del nàufrag, de Pep Albanell (Bromera), La sega, de Martí Domínguez (Proa), Primer paisatge, d’Isidre Grau (Gregal) i Ha nevat sobre Yesterday, de Gabriel Janer Manila (Proa) són les quatre obres finalistes del dissetè Premi Amat Piniella. Demà, a les 8 del vespre a l’Espai Plana de l’Om (Plana de l’Om, 6, de Manresa) se celebrarà l’acte que revelarà quina d’aquestes quatre obres n’és la guanyadora. L’entrada serà oberta a tothom.

 

A més a més, durant la gala, es representarà un diàleg teatralitzat entre els personatges de Joaquim Amat-Piniella i Josep Maria Planes, dirigit per Ivan Padilla. D'aquesta manera, la comissió que organitza el premi vol sumar-se als actes de l'Any Planes, que pretén recordar i recuperar la figura del periodista manresà assassinat l'agost de 1936.

 

L’any passat el premi va guardonar Matar De Gaulle (Empúries), de Joan Daniel Bezsonoff. Enguany, el jurat del premi està format per Genís Sinca, Toni Mata, Llorenç Capdevila, Montserrat Caus i Jordi Estrada.

Documents relacionats

  • imagen