Manresa participa a Molins de Rei en el cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als 100”

Un grup de trenta-vuit persones va gaudir d’una caminada dins el parc de Collserola amb unes excel·lents vistes del delta del Llobregat


imagen

Un grup de trenta-vuit manresans i manresanes que participen en el cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als100”van visitar la setmana passada el municipi de Molins de Rei (Baix Llobregat). La caminada va transcorre per un mirador amb unes vistes privilegiades, des d’on es pot veure el delta del Llobregat, enmig d’una vegetació i una fauna generoses integrades dintre del parc de Collserola

 

El cicle està organitzat per les Regidories d’Esports i de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració dela Coordinadorade Jubilats i Pensionistes. “A cent cap als100”és un projecte impulsat perla Diputacióde Barcelona que va néixer l'any 2001 per promoure l’intercanvi entre diferents municipis. Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no majors de10 kmni inferiors als sis. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup.

 

El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i una cloenda. Les properes sortides programades per aquest curs seran el doa 29 de març a Begues i la sessió de cloenda, a mitjans de maig, organitzada perla Diputacióde Barcelona que acollirà el total dels 56 municipis que participen en el projecte.

 

Les persones que vulguin participar-hi han d’inscriure’s al programa Pas a pas, fent salut de l’Ajuntament de Manresa, mitjançant trucada telefònica al telèfon 010.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen