La Cambra i l'Ajuntament ofereixen les últimes places del curs de màrqueting digital internacional per a persones a l’atur

El programa comença el dia 6 de març i està pensat per ajudar als participants a trobar feina en empreses industrials del sector del metall. El curs té una durada de 125 hores i és totalment gratuït.


imagen

La Cambra de Comerç i Indústria de Manresa i l'Ajuntament de Manresa ofereixen les últimes places del curs de formació gratuït en màrqueting digital internacional adreçat a persones en situació d’atur. El curs, que començarà el proper dilluns dia 6 de març, té una durada de 125 hores i està pensat per ajudar als participants a trobar feina en empreses industrials de la comarca. La proposta forma part del projecte Ocupació al Bages Industrial, liderat per l’Ajuntament de Manresa i cofinançat per la Diputació de Barcelona.


Tots els participants que realitzin el curs formaran part d’una borsa de treball es posarà a disposició de les empreses del territori que necessitin incorporar professionals amb coneixements de màrqueting i comerç internacional. Des de l’organització també s’impulsaran accions per afavorir el contacte entre els participants i les empreses a través de visites o experiències professionals. També rebran orientació i suport personalitzat en la recerca de feina, i tindran dret a un ajut econòmic en concepte de beca de transport.


Per inscriure’s al curs es demana tenir el títol de batxillerat o cicle formatiu de grau superior, o bé experiència laboral en l’àrea administrativa. Les persones que hi estiguin interessades cal que es posin en contacte amb la Cambra al telèfon 93 872 42 22 o al correu electrònic jmonge@cambramanresa.org.Al llarg del programa els participants aprendran aspectes relacionats amb la comunicació i el màrqueting que cal conèixer per treballar en una empresa amb activitat exportadora: sistemes d’informació, posicionament a internet, imatge corporativa, xarxes socials, comerç electrònic, negociació i compravenda internacionals, etc. El curs està pensat perquè persones amb perfil administratiu puguin adquirir els coneixements necessaris per incorporar-se al departament de màrqueting d’una empresa internacional.


L’horari del curs serà de dilluns a divendres de 9 del matí a 2 del migdia, entre el 6 de març i el 7 d’abril.

 

Documents relacionats

  • imagen