Debat sobre la 4a Carta Catalana de la Joventut, aquest divendres a l'Espai Joan Amades

Aquest divendres, 3 de març, l’Espai Joan Amades de Manresa serà escenari d'una trobada per a l’elaboració de la 4a Carta Catalana de Joventut impulsada pel Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

L'Espai Joan Amades acollirà aquest divendres, entre 2/4 de 7 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre, un seguit de debats i discussions en què el jovent i les entitats juvenils podran compartir diverses propostes per transformar la realitat juvenil catalana i contrbuoir a l'elaboració de la Carta Catalana de Joventut.

 

Aquesta trobada s'emmarca en els espais de participació que el CNJC ha programat per al disseny del document: deu trobades territorials i sectorials en diferents ciutats del territori català, el Congrés Català de la Joventut (que se celebrarà el 13 i 14 de maig) i les trobades de retorn on s’exposaran les conclusions als diferents grups territorials i sectorials.

 

L’objectiu de la trobada és donar resposta a les noves necessitats sorgides que han deixat l’anterior Carta obsoleta. Així doncs, el CNJC considera primordial fomentar un debat ampli i transversal entre joves on es reflexioni i, posteriorment, es construeixi unes propostes que facin front als reptes i problemàtiques que afronten les persones joves.