El concert ‘Jazz 4 laughs’ per fruir de la música de forma alegre i divertida aquest dimarts al Conservatori

En el marc d’ “Una Hora de Música al Conservatori”, els quatre professors del departament de jazz oferiran un recital amb repertori sorpresa que tindrà lloc a les 8 del vespre. L’entrada és lliure i gratuïta.

imagen

Jordi Blanes, Joan Pau Chaves, Jordi González i Lluís Ribalta, són els quatre professors del departament de jazz del Conservatori Municipal de Música de Manresa (CMMM) que formen el combo que oferirà el concert “jazz 4 laughs”, aquest dimarts, 7 de març, a les 8 del vespre a l’Auditori.

 

Es tracta de quatre personalitats i estils diferents units per la passió per la música i la improvisació i que volen contagiar alegria i diversió al públic assistent amb un repertori sorpresa que inclou per peces de jazz i derivats (swing, funk, latin, cançó popular, soul, etc.).

 

El recital forma part del VII Cicle de Concerts de Professors del Conservatori de Manresa que  “Una hora d emúsica al Conserrvatori” amb entrada lliure i gratuïta

 

El VII Cicle de Concerts de Professors del Conservatori de Manresa  va començar el 2 de novembre i s’allargarà fins al 4 d’abril, presentant un total de 9 recitals de música de gran qualitat amb entrada lliure i gratuïta i que posa en valor la qualitat de l'ensenyament que s'ofereix al Conservatori de Música de Manresa.

 

Propers concerts a “Una Hora de Música al Conservatori” 

 
Dissabte 11 de març a les 19 h 
Cor Lerània (director, Jordi Noguera)
GesualdoMendelssohn i Brahms

Divendres 17 de març a les 20 h 
Recital de piano

Pep Pérez
Rachmaninoff 

 

Dimarts, 4 d’abril a les 20 h 
CMMM BRASS
Quintet de metall

 

Tots els concerts tindran lloc a l’Auditori del Conservatori Municipal de Música de Manresa, al c/ Ignasi Balcells, 12-14.

Documents relacionats

  • imagen