III edició del concurs 'Benvinguda a l'estiu' organitzat per Diesa restauració i el CNL Montserrat

Fins al 30 de juny ja es pot participar en el concurs "Benvinguda a l'estiu" que Diesa restauració i el CNL Montserrat organitzen per tercer any consecutiu amb la finalitat de difondre llengua i cultura. Aquest any, s'ha dedicat a noms de begudes.

imagen

L'activitat pretén ser lúdica i divertida d'acord amb aquests mesos de calor. En aquesta ocasió, l'activitat consisteix a trobar en una sopa de lletres el nom de catorze tipus de begudes. Es tracta de conèixer com es diuen i com s'escriuen correctament en català el nom de les begudes que es poden trobar en la sopa de lletres.

Les butlletes per participar en el concurs es poden recollir en els establiments de Diesa i també es poden descarregar des del web del CNL Montserrat, http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlmontserrat/, del web de Menjar i beure a Manresa, http://menjaribeure.net/concursos.html, o del Facebook del SLC de Manresa o de menjaribeure Manresa.

Un cop emplenades, s'han de portar al restaurant Passeig de Manresa, pg. de Pere III, 36, o enviar-les per correu electrònic a comunicacio@menjaribeure.net fins al 30 de juny.

Se sortejaran tres menús per a dues persones entre les butlletes encertades, i el dia 10 de juliol, a la una del migdia, es durà a terme el lliurament dels premis al restaurant Passeig.

Documents relacionats

  • imagen