Xerrada sobre la desigualtat social en la salut a càrrec de la doctora Carme Borrell, el dijous a Ignàgora

La conferència tindrà lloc a la Sala d’Actes de la FUB (Av. Universitària, 4) a les 7 de la tarda.

imagen

El proper dijous, 9 de març, la doctora en Medicina i gerenta de l’Agència de Salut Pública de Barcelona, Carme Borrell, impartirà la conferència “Els determinants socials de la salut i l’equitat en salut”, a la Sala d’Actes de la FUB (Av. Universitària, 4) a les 7 de la tarda.

 

Borrell plantejarà el tema de les desigualtats en salut. Les condicions en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen són les principals responsables de les desigualtats en salut. Aconseguir l’equitat en salut significa que les persones puguin desenvolupar el seu potencial de salut independentment del seu estatus social o altres circumstàncies determinades per factors socials.

 

La xerrada forma part del III Cicle Ignàgora que és una iniciativa de Fòrum Manresa 2022  i que es porta a terme durant el curs lectiu a través de diverses xerrades i ponències de professionals i especialistes.

 

Fòrum Manresa 2022 és una proposta conjunta de l’Ajuntament de Manresa, la FUB, la UOC, la UPC i la Cova de Sant Ignasi-Manresa Fundació Privada.

 

Les properes ponències programades per a aquest curs són les següents:

 

Dijous 27 d’abril del 2017 a les 19.30 h

“Viure a casa bé. L’adaptació funcional de l’habitatge i el seu entorn proper a les necessitats de les persones grans”

A càrrec de Xavier Garcia – Milà i Lloveras. Arquitecte director d’Arquitectura i Accessibilitat (aia)

Lloc: Sala d’Actes UPC Manresa (Av. Bases de Manresa, 61 – 73)

Documents relacionats

  • imagen