Uns 800 alumnes de 5è i 6è participen a la nova edició de la Trobada Esportiva de Primària

L’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha assistit coma regidor d’esports, a la jornada, que se celebra avui fins a les 4 de la tarda amb l’objectiu de fomentar l’activitat esportiva entre els infants de forma lúdica.

 

 

imagen

Uns 800 alumnes de 5è i 6è de primària d’onze escoles manresanes participen avui a una nova edició de la Trobada Esportiva de Primària que es fa a la zona esportiva del Congost de Manresa.

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha visitat durant el matí l’activitat dels alumnes, en la seva condició de regidor d’Esports. 

A la jornada hi participen 98 equips formats per grups de 8 alumnes de les escoles Pare Algué, Ave Maria, Joviat, Flama, Vedruna Manresa, Muntanya del Drac, Sant Ignasi, La Renaixença, FEDAC Manresa, La Salle i La Font. 

Els equips, mixtos, competeixen fins a les dues del migdia en quatre modalitats esportives (Bàsquet, Futbol, Voleibol, i Touch Rugby) per mitjà d’un sistema de rotació pel qual tots jugaran a cadascuna de les disciplines. Cada equip juga 2 partits de 15 minuts i descansa mitja hora a la zona lúdica. 

A les tres, havent dinat, es farà la festa de l’escuma per acomiadar la jornada, que s’allarga fins a les 4 de la tarda, moment en que els alumnes tornen als respectius centres educatius. 


La Trobada Esportiva de Primària 

L’objectiu de la jornada és fomentar l’activitat física, el treball en equip i el joc net entre la població més jove a partir de la pràctica esportiva recreativa: no es dona importància al resultat sinó a la participació dels alumnes. 

L’Ajuntament de Manresa organitza la Trobada amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l’Institut Quercus de Sant Joan de Vilatorrada, l’Escola Joviat, el club de Rugby Manresa i el Consell Esportiu del Bages

Documents relacionats

  • imagen