L'Ajuntament obre una galeria virtual amb les fotos del photocall a favor del bon tracte a la gent gran

L’acció forma part de la campanya “Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans” en el marc del Dia internacional de la presa de consciència de l'abús i el maltractament envers les persones grans, que se celebra el 15 de juny.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha obert avui una galeria fotogràfica virtual amb les imatges obtingudes per l'Ele na Guix en el photocall que es va fer el passat 6 de juny, dins de la campanya "Dóna la cara pel bon tracte a les persones grans" que té per objectiu fomentar el bon tracte a la gent gran. 


Les fotografies es poden veure al web de l’Ajuntament de Manresa o al Flickr del consistori.

La primera foto del dia va ser la del Consell de la Gent Gran. A continuació van passar per davant de la càmera la regidora de Gent Gran, Àuria Caus, i unes 140 persones entre persones grans, familiars, cuidadors, professionals i representants d'institucions. Les fotografies van ser preses per Elena Guix, amb experiència anterior en retrats personals.

La campanya s’emmarca en la celebració del Dia internacional de la pres a de consciència de l'abús i el maltractament envers les persones grans, del dia 15 de juny.

La sessió de fotografies es va fer divendres passat a l'Espai per a la gent gran de l'Ateneu de les Bases, on l’Ajuntament de Manresa havia preparat fons amb un cor format amb un conjunt de missatges com aquests: Acompanyar i donar seguretat, Reforçar, Comunicar, Decidir autònomament, Detectar necessitats, Mantenir l’opinió, Escoltar, Fomentar l’autonomia, Formar, animar a aprendre, Garantir el benestar i la qualitat de vida, Informar, comunicar, valorar, Integrar, Preservar la identitat i la dignitat, Reconèixer drets i llibertats individuals, Respectar costums i hàbits, Sintonitzar personalment, Vetllar per la integritat física i psicològica. 

Documents relacionats

  • imagen