L'alcalde de Manresa rep l’equip sènior A masculí de La Salle per l’ascens a Copa Catalunya

L’equip de bàsquet manresà ha quedat campió de Primera Divisió Catalana a la temporada 2013-14 amb un balanç de 22 victòries i 8 derrotes. 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut l’equip sènior A masculí de bàsquet deLa Salle Manresaper ser campió de Primera Divisió Catalana i per assolir l’ascens ala CopaCatalunyade Bàsquet, ala Salad’Actes de l’Ajuntament.

La recepció s’ha fet a dos quarts de vuit del vespre ala Salad’actes de L’Ajuntament de Manresa Valentí Junyent ha felicitat l’èxit de l’equip per “la bona feina i pel nivell de bàsquet que hi ha a al ciutat”.

El president de l’Associació EsportivaLa Salle, Marc Puig que ha fet un repàs de la temporada i s’ha mostrat content “perquè és una fita important, però" ha dit, "no hem de perdre l’objectiu que és formar persones a través de l’esport, en aquest cas del bàsquet”.  

A l’acte també hi ha assistit l’entrenador, Pep Piqueras; el segon entrenador, Miquel Ferrer, l’Ajudant, Josep Esquius i el delegat, José Garrido a més del president d’Honor de l’AELa Salle, Toni Perarnau, membres de la junta i els 11 jugadors de l’equip: Pau Virós, Marc Estany, Albert Aguilera, Jordi Puigarnau, Josep Serentill, Jordi Sobrevias, Oriol Boix, Jordi López, Albert LLort, Marc López, Lluís Gimenez.

Per tancar l’acte, l’alcalde ha donat una placa commemorativa al president del club i als jugadors.

L’equip ha competit aquesta temporada al grup 2 del Campionat de Catalunya Masculí de Primera Categoria i ha quedat classificat en primera posició amb un balanç de 22 victòries i 8 derrotes. Aquesta posició líder ha permès a l’equip per una banda l'ascens de categoria a Copa Catalunya, i per l’altra, disputar la final a quatre de 1era Catalana de la qual han quedat campions.

La CopaCatalunyade bàsquet és la competició de més nivell que organitzala FederacióCatalanade Basquetbol. 

Documents relacionats

  • imagen