El carrer dels Miserables torna al Balç aquest cap de setmana amb més varietat d’espais escènics

El muntatge de música i teatre dura uns 40 minuts i es duran a terme 5 funcions el dissabte 1 i diumenge 2 d’abril. Els horaris dels passis són: 17 – 17.40 – 18.40 – 19 i 19.40 hores.

imagen

El famós musical emplenarà el carrer del Balç de música i teatre per recrear l’ambient sòrdid i miserable de la França del segle XIX i que Victor Hugo plasma en la seva obra magistral Els Miserables. L’espai medieval serà l’escenari incomparable on transcorreran les relacions, les lluites i les vivències dels diferents personatges, estudiants, prostitutes, operaris, etc. que poblen el conglomerat social de l’època.

 

Enguany es tracta de la tercera edició i tindrà lloc aquest cap de setmana, dissabte 1 i diumenge 2 d’abril. La funció, que dura uns 40 minuts, es repetirà en cinc passis en horari de tarda: 17 – 17.40 – 18.40 – 19 i 19.40 hores.

 

S’amplien els espais escènics

 

Les principals novetats d’aquesta edició són l’ampliació dels espais escènics i la col·laboració de més escoles de música. Les places seran limitades a 30 persones per representació.

 

L'espectacle, que compta amb una vuitantena d’actors, músics, i cantants de diferents escoles de música de la comarca,  transcorre per racons de tot el carrer medieval i el mateix centre d’interpretació, en un recorregut itinerant que omplirà de dinamisme i sorpresa a tots els assistents.

 

L’adaptació musical és possible gràcies a la coordinació artística d’Entorn produccions, als 80 participants de les escoles de música Esclat de Manresa, Escola Municipal de Música de Vacarisses, Escola Municipal de Música d'Artés, Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet, Escola Municipal de Música de Callús i l’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i l’Esquirol, així com actors, regidors i tècnics que hi participaran a títol individual.

 

Les entrades anticipades estan disponibles a un preu de 7€ a la pàgina web www.manresaturisme.cat . L’horari del carrer del Balç és de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores.

 

Per a més informació podeu trucar al telèfon 93 872 14 66, o bé adreçar un correu a carrerdelbalc@ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen