El projecte Puntal d'acompanyament i de reforç escolar celebra l'acte de clausura del curs 2013-2014

La regidora de Serveis Socials, Acollida, Cooperació i Sanitat de l’Ajuntament de Manresa, M. Mercè Rosich, va fer ahir el lliurament de diplomes a tot l’ alumnat en pràctiques que  han donat suport  a alumnes amb  dificultats d’aprenentatge.


imagen

El projecte “Puntal: Aprenen Junts” va celebrar ahir a la tarda l’acte de clausura del curs 2013-2014 durant el qual es va fer entrega de diplomes a l’alumnat en pràctiques que han participat en aquest programa d’acompanyament i reforç escolar als infants i adolescents de primària i primer cicle de secundària de la ciutat de Manresa i que presenten dificultats en el seu procés d’aprenentatge.

Durant l’acte, celebrat ala Sala Rosade l’Institut Lacetània la regidora de Serveis Socials, Acollida, Cooperació i Sanitat de l’Ajuntament de Manresa, M. Mercè Rosich, va fer el lliurament dels diplomes i va reconèixer i agrair el treball fet per 27 estudiants en pràctiques que han donat suport a 114 alumnes durant el darrer curs.

El projecte va néixer fa set cursos escolars i té l’objectiu de fer un reforç extraescolar als infants. Durant el darrer curs, el suport ha estat ofert per alumnes en pràctiques del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sòciocultural i Turística, i per alumnes  de 1r i 2n de Batxillerat dels instituts Guillem Catà, Lacetània, Cal Gravat i Pius Font i Quer. A més dels 27 acompanyants en pràctiques, hi ha participat també 14 acompanyants experts que són professionals de l’educació, professionals jubilats i pensionistes que hi col·laboren de manera voluntària.

El reforç s’ha adreçat a alumnat de primària i secundària del següents centres educatius: Escola Renaixença, EscolaLa Sèquia, Escola Serra i Húnter, Escola Pare Algué, Institut Cal Gravat, Institut Pius Font i Quer, Institut Lacetània i l’Institut Guillem Catà.

Tot el projecte es coordina amb mestres, tutors/es, i equips directius de les escoles participants. El reforç es desenvolupa en el mateix centre educatiu fora de l’horari lectiu 2 dies a la setmana, en sessions de 1, 30’h  i/o 2 h.

El projecte és obert a incorporar nous voluntaris/àries

El projecte Puntal és obert a la col·laboració de totes aquelles persones que de manera voluntària hi vulguin participar com acompanyants, i d’aquesta manera poder oferir el seu servei a un nombre major d’infants i adolescents.

En el cas de persones interessades a col·laborar amb el projecte com a voluntaris/àries de reforç escolar, cal posar-se en contacte ambla Fundació Lacetània(938739208) o amb la regidoria d’Ensenyament  de l’Ajuntament  (938752485).

Puntal compta amb el suport dela Regidoriad’Ensenyament de l’Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen