Periodistes alemanys visiten Manresa seguint la petja de Sant Ignasi

El grup, format per set periodistes acompanyats per una representant de la Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt, ha fet un recorregut guiat pels espais ignasians de la ciutat: des de la Cova, a la Seu, al Carrer del Balç, el Pou de la Gallina, la Plaça Major, el carrer Sant Miquel i la Plana de l’Om.

imagen

Un grup format per set periodistes alemanys acompanyats per una representant de la Oficina Espanyola de Turisme de Frankfurt que està seguint el Camí Ignasià des de Loiola en autocar ha visitat, aquest diumenge, la capital del Bages.

Els periodistes han estat rebuts per la Oficina de Turisme de Manresa i acompanyats d’un guia han iniciat un itinerari pels principals punts de la ruta ignasiana de la ciutat. El circuit ha començat a la Cova, a on els han segellat les credencials que els acredita com a pelegrins oficials, fet que els ha fet molta il·lusió.

Tot seguit s’han dirigit a la Seu per visitar la basílica i després han fet parada al Carrer del Balç, on han admirat especialment la maqueta del Centre d’Interpretació. Posteriorment s’han aturat davant del Pou de la Gallina, han continuat per la Plaça Major i han baixat pel carrer Sant Miquel fins a la Plana de l’Om. Un cop allà han anat a dinar al Restaurant la Cuina.

Els periodistes alemanys, que s’han mostrat molt interessats amb les explicacions del guia, han quedat molt sorpresos amb la ciutat i han assegurat que els ha agradat molt.

El grup, que ha arribat a Manresa per les recomanacions de la Delegació de Turisme de la Diputació de Barcelona, està fent un trajecte de sis dies que va començar el dimecres 11 de juny a Loiola i ha anat resseguint el Camí Ignasià passant per espais emblemàtics com Arànzazu, Saragossa, Verdú, Montserrat, Manresa i Barcelona.

Documents relacionats

  • imagen