Avui comencen al Casal de les Escodines les exposicions: ‘Un món de mirades’ i ‘Les orquídies silvestres de Catalunya’

Es tracta de dues mostres fotogràfiques, la primera la signa Joan Vinyoli Serra i la segona  és una exposició de fotografies del Grup Orquidològic de Catalunya de la ICHN i organitzada per Foto Art Manresa. Ambdues es podran veure fins al 30 d’abril.

imagen

A partir d’avui i fins la 30 d’abril, el Casal de les Escodines acull dues exposicions fotogràfiques: Un món de mirades, de l’autor manresà Joan Vinyoli Serra, que estarà ubicada al vestíbul, i Les orquídies silvestres de Catalunya, del Grup Orquidològic de Catalunya de la ICHN i organitzada per Foto Art Manresa, que es podrà visitar al primer pis, el nou espai expositiu del casal.

 

Un món de mirades, és una mostra de 26 fotografies de línia amateur, que presenta un recull de cares i mirades representatives d’un instant, que aboquen a un sense fi expressiu i comunicatiu.  

 

Joan Vinyoli Serra, té relació amb la fotografia com a motivació per les seves experiències en diferents continents, com a alpinista i com a viatger. Ha estat  responsable fotogràfic de diferents composicions audiovisuals  relacionades amb la fotografia d’alta muntanya,  ha participat també en concursos fotogràfics sobre viatges i actualment és un confés de  l’anomenada fotografia “robada”.

 

Les orquídies silvestres de Catalunya, aplega un recull d’imatges d’orquídies de tots colors que posa en relleu l’amplia varietat d’espècies, formes i cromatismes que poden desenvolupar aquestes plantes que són una de les més grans famílies botàniques existents.

 

Ambdues exposicions són gratuïtes i l’horari de vistes del Casal de les  Escodines (C/ St. Bartomeu, 50) és  de dilluns a divendres de10 a14 i de16 a21 h, i dels dissabtes, de10 a14 i de16 a20 h. 

Documents relacionats

  • imagen