L'alcalde assisteix a la cloenda d'una nova edició del Parc Infantil de Trànsit de Manresa

Una cinquantena d’alumnes de 5è de primària de set escoles de Manresa han participat en la festa de fi de curs que s’ha fet aquest dissabte a la zona de les pistes on es fan les pràctiques de conduir.

imagen

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha presidit aquest dissabte la festa cloenda del curs 2013-2014 del Parc Infantil de Trànsit a la Zona Pistes Manresa. També hi han assistit el responsable de l’Oficina del Pla Català de Seguretat Viària de la Generalitat de Catalunya, Rafael Olmos; la regidora de Seguretat Ciutadana, Olga Sánchez, i el cap de la Policia Local de Manresa, Jordi Mora.

Durant l’acte, l'alcalde i la resta d'autoritats han fet el lliurament de diplomes a una cinquantena d’alumnes de 5è de primària de set escoles de Manresa que han destacat durant el curs, tant en la pràctica d’habilitats tècniques com d’actitud en les pràctiques que s’han fet en bicicleta.

Els alumnes pertanyen a les escoles Pare Algué, El Pilar, Renaixença, Santa Rosa de Lima, Sant Ignasi, Joviat i La Sèquia.
Al llarg de la jornada els alumnes han pogut conduir cars i visitar els cotxes i motos de la policia local.

El Parc Infantil de Trànsit és una d'una iniciativa que organitza cada any la Policia Local de Manresa amb l'objectiu que els infants i joves de la ciutat adquireixin hàbits de comportament cívics a la via pública i, paral·lelament, aconseguir que es redueixin els accidents de trànsit.

Al parc hi participen diferents centres educatius de la ciutat amb alumnes de 3r i 5è de primària i 2n i 4rt de secundària. 

Documents relacionats

  • imagen