Canvis de trànsit i al bus urbà amb motiu de la processó de Divendres Sant

Es restringirà el trànsit i l'aparcament a les zones properes al recorregut i hi haurà variacions en les línies Balconada i Mion-La Parada del bus urbà. La processó començarà a 2/4 de 9 del vespre.

Amb motiu de la celebració de la processó de Divendres Sant pels carrers del centre de Manresa, aquest divendres, 14 d’abril, la Policia Local i la secció de Mobilitat informen que hi haurà diversos canvis de circulació:

 

A partir de les 2 del migdia, es prohibirà l'estacionament de vehicles als següents carrers:  baixada de la Seu, Pl. Creus, Alfons XII i Guimerà

 

La sortida de la processó serà a 2/4 de 9 del vespre, des de la Seu, amb el següent recorregut: baixada de la Seu, Vallfonollosa, plaça Reforma, Alfons XII, Plana de l’Om, Born, Pl. Sant Domènec, passeig Pere III (1r. tram), Guimerà, Pl St. Domènec, Born, Plana de l’Om, Piques, Na Bastardes, Vallfonollosa, baixada de la Seu.

 

Abans del començament de la processó estaran tallats tots els accessos al recorregut. El principal tancament de circulació serà el de prohibició a l'accés a Pl. St. Domènec des de Pl. Bonavista i Cra. Cardona.

 

D'altra banda, el transport de bus urbà quedarà afectat de la manera següent. La línia F6 Festius Balconada variarà el seu itinerari a la plaça Bonavista, seguirà pels carrers Bisbe Comas, Verdaguer, Joan XXIII, via Sant Ignasi, Sant Marc, passeig del Riu, Folch i Torres, Bruc i carretera de Cardona, per recuperar el seu recorregut habitual.

 

D'altra banda, la Línia F7 Festius Mion-La Parada variarà el seu itinerari a la carretera de Santpedor, i seguidà per l'avinguda de les Bases de Manresa, Barcelona, Bruc, Prudenci Comellas, Dos de Maig, passeig del Riu, Sant Marc, via Sant Ignasi i Bertrand i Serra per recuperar el seu recorregut en direcció a la Balconada.

 

En aquest document es detalla els recorreguts i les parades suprimides i habiltades de cada línia.

Documents relacionats

Bus processó Divendres Sant