Una trentena de tècnics de polígons es troben a Manresa per millorar el sistema de treball i tenir les dades actualitzades

Tècnics del Consell Comarcal del Bages i l'Ajuntament de Manresa exposen la seva metodologia de treball en la trobada, que s'ha fet aquest dijous.

imagen

Una trentena de tècnics de les comarques de Barcelona, d'Ajuntaments, consells comarcals i consorcis/mancomunitats han
participaT a Manresa aquest dijous, 12 de juny, en una jornada organitzada per la Diputació de Barcelona per posar en comú els seus sistemes de treball en matèria de polígons industrials i poder unificar criteris i protocols.

Des del Bages s'ha presentat la metodologia de treball a l'hora d'elaborar i actualitzar el cens de polígons i empreses de la comarca.Tècniques del Consell i de l'Ajuntament de Manresa han exposat com fan les visites als polígons i empreses i com comparteixen les dades, i s'ha posat de relleu la importància de la coordinació entre diferents agents del territori que fan prospecció empresarial.

Durant la jornada també s'ha parlat d'eines informàtiques on-line, sistemes d'informació geogràfica i bases de dades compartides entre diferents departaments i administracions, i s'ha debatut sobre la necessitat i la dificultat de mantenir les dades actualitzades.

La Diputació ha presentar un nou document sobre "Orientacions metodològiques per gestionar censos i sistemes d'informació dels polígons d'activitat econòmica" que vol proveir d'eines i capacitats als ens locals que volen iniciar un cens d'activitats als polígons d'activitat econòmica.

Documents relacionats

  • imagen