L'Associació de les Cuineres del Bages presenten a l'alcalde la recaptació solidària de la Festa de la Llum 2014

L'entitat administradora de la festa d'enguany han explicat a Valentí Junyent que repartiran els 11.099,12 euros recollits entre totes les escoles de primària de la ciutat que tinguin servei de menjador de cara al próxim curs.

imagen
L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha rebut aquest migdia a l'Ajuntament una representació de l'Associac ió de les Cuineres del Bages, que li han presentat els diners recaptats amb les iniciatives solidàries que van portar a terme, com a entitat administradora, durant la Festa de la Llum 2014. A la trobada també hi ha assistit el regidor de Cultura, Joan Calmet.

La recaptació total va ser de 11.099,12 euros i, segons han explicat a l'alcalde, aquesta quantitat es distribuirà íntegrament entre totes les escoles de primària de la ciutat que tinguin servei de menjador de cara al próxim curs 2014-2015.

L'Associació de les Cuineres del Bages també donarà compte d'aquests plans en la reunió del plenari de l'Associació Misteriosa Llum d'aquesta tarda, on es farà balanç de la festa d'enguany.

Documents relacionats

  • imagen