El Servei d’Informació i Atenció a la Dona organitza un taller per a homes per treballar les noves masculinitats

Amb el nom de “Amb dos pebrots cap a la igualtat “, el taller es durà a terme al Casal de les Escodines el dissabte 6 de maig de 10 a 13 h i està organitzat pel SIAD de l’Ajuntament de Manresa i és gratuït.

imagen

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Manresa organitza el taller “Amb dos pebrots cap a la igualtat” amb la finalitat de treballar les noves masculinitats mitjançant l’aproximació dels participants a la presa de consciència del poder i privilegis que la societat atorga als homes pel fet de ser-ho i l’ impacte que això provoca.

 

La sessió es durà a terme el dissabte 6 de maig, de10 a13 h, al Casal de les Escodines (c. Sant Bartomeu, 50), és gratuït i va adreçat exclusivament a homes. Es comptarà amb un servei d’ atenció als infants, sota demanda. 

 

Els objectius principals del taller, subvencionat perla Diputacióde Barcelona, i a càrrec de l’entitat Ulleres per Esquerrans, són treballar col·lectivament  la construcció social masculina i el seu estereotip nociu,  reflexionar sobre l’autoconeixement  i l’ ús que es fa del poder  individual i donar claus d’empoderament personal per fomentar la responsabilitat masculina dels privilegis.

 

Els interessats poden fer la inscripció al siad@ajmanresa.cat o per telèfon al 93 875 23 10. 

Documents relacionats

  • imagen