Es tanca el cicle de visites d’alumnat de 3r de primària a l’Ajuntament de Manresa

Des del gener a abril, més de 400 nens i nenes de la ciutat han fet la visita a les instal·lacions municipals dins les activitats de dinamització pedagògica del curs 2016-2017

imagen

Aquest dimarts, 25 d’abril, una vintena de nenes i nenes de l’Escola La Sèquia han visitat l’Ajuntament de Manresa i han estat rebuts per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent. Amb aquesta es clou el cicle de visites d’escoles de la ciutat que han participat en una activitat de dinamització pedagògica adreçada a l’alumnat de 3r de primària i en la qual han participat, des de gener a abril, més de 400 alumnes de les escoles FEDAC Manresa, Joviat, Flama, Bages, Sant Ignasi, Puigberenguer i la Sèquia.

 

Aquestes visites consisteixen en un breu recorregut per algunes de les dependències de l’edifici de l’ajuntament  i, especialment, al Saló de Sessions com a espai més representatiu. El seu objectiu és acostar la institució municipal als alumnes per tal que la vegin com una instància propera, principal responsable dels afers de la col·lectivitat. Es tracta també de facilitar que els alumnes coneguin de primera mà quins serveis s’ofereixen des de l’Ajuntament i com funciona per dins.

Documents relacionats

  • imagen