Ja està a punt una nova edició de la caminada de Montserrat a Manresa aquest diumenge

És un itinerari guiat que segueix l’últim tram del Camí Ignasià. Són 23,6 km que inclou un tast de productes locals i vi de la DO Pla de Bages. El transport a Montserrat està inclòs i les places són limitades .

imagen

L’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Manresa i Dinamic Guies de Muntanya proposen pel proper diumenge 7 de maig una nova edició de la caminada de Montserrat a Manresa seguint la petja de l’últim tram del Camí Ignasià.

 

El recorregut, que començarà a la plaça del Monestir de Montserrat, té 23,6 quilòmetres i un desnivell de 479 metres positius i 992 de negatius. Es tracta d’un itinerari guiat per especialistes que posaran veu al paisatge, amb petites aturades per fer tasts de productes de la terra i vi de l’Oller del Mas (DO Pla de Bages). 

 

Transport inclòs

 

Es proporcionarà transport amb bus fins a Montserrat que està inclòs en el preu (places limitades).

 

Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a la Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major, 10. També es pot trucar al telèfon 93 878 40 90, o enviar un correu electrònic a turisme@ajmanresa.cat. O bé a Dinàmic Guies de Muntanya al telèfon 667 878 925 / 649 729 925 (info@dinamicguies.com).

 

Horari de l’Oficina de Turisme de Manresa és de diumenge a dijous de 10 a 14 h; i divendres i dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 19 h.

 

Les inscripcions es poden realitzar a l'Oficina de Turisme, a la Plaça Major, 10. Al telèfon 93 878 40 90 (turisme@ajmanresa.cat) o bé a Dinàmic Guies de Muntanya als telèfons 667 878 925 / 649 72 99 25 (info@dinamicguies.com).

 

Informació pràctica

 

  • És necessari dur roba còmoda i calçat adequat per caminar.
  • És recomanable portar roba d’abric i impermeable.
  • S’aconsella portar pals telescòpics.
  • Cal dur dinar.
  • Hi haurà avituallaments amb tast de productes de proximitat i vins  DO Pla del Bages.

 

La caminada de Montserrat a Manresa és una iniciativa que està prevista que es torni a repetir el dissabte 29 de juliol (en modalitat nocturna en el marc de les Festes de Sant Ignasi) i el diumenge 22 d’octubre. 

Documents relacionats

  • imagen