El Selves i Carner acollirà l’exposició per a infants "li-TELA-tura" del projecte pedagògic 'Art Mestres i Creació'

S’inaugurarà el divendres 12 de maig i es podrà veure fins al 31. D’altra banda, al Casal de les Escodines  s’hi exposaran dues mostres fotogràfiques de Foto Art Manresa estrenades amb motiu del 40è aniversari de l’entitat.

imagen

El divendres 12 de maig, a les 18 h, s’inaugura al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) l’exposició “li-TELA-tura” que forma part del projecte pedagògic ‘Art Mestres i Creació’ (AMiC), i està coordinat per la Taula de les Arts Visuals de la Catalunya Central (TAV-CC). La mostra es podrà veure fins al 31 de maig, els dies laborables de16 a21 hores.

 

“li-TELA-tura” ressalta els significats que transmeten els materials tèxtils. Les teles i els fils com a llibres oberts i plens d’històries, vivències i mitologies. Significats que transpiren a través dels seus usos, textures, colors, les seves fibres, els seus orígens i les mans de les seves creadores i creadors.

 

S’hi exhibiran un recull d’obres elaborades pels infants de la Xarxa de  Biblioteques Veïnals de Manresa (associacions de veïns de la Balconada, Cal Gravat, Cots Guix Pujada Roja, Ctra. Santpedor, Plaça Catalunya, Sagrada Família, Valldaura i del Xup).

 

Igualment, també s’hi  trobaran creacions fetes per infants de fins a 6 anys d’escoles de la comarca i alumnat del Grau Universitari d’Educació Infantil de la FUB-UManresa en el marc de l’assignatura d’Educació de les Arts Visuals II.

 

Es tracta del segon any que “li-TELA-tura” es realitza al Centre Cívic Selves i Carner paral·lelament a l’exposició “Vetes i Fils”, de l’Espai 7 del Centre Cultural el Casino de Manresa, i està organitzada per la TAV-CC, la FAVM (Xarxa de biblioteques veïnals de Manresa), la FUB-UManresa (UVic-UCC), i el Servei Educatiu del Bages i Ajuntament de Manresa.

 

Casal de les Escodines

 

Per la seva banda, el Casal de les Escodines (C/ Sant Bartomeu, 50), acollirà dues exposicions fotogràfiques de Foto Art Manresa i estrenades amb motiu del 40è aniversari de l’entitat.

 

L’ “Exposició col·lectiva dels socis fundadors de  Foto Art Manresa”, ubicada a la planta  baixa, amb imatges de Roberto Andrès, Santi Bajona, Esteve Boix, Rosalina Camps, Enric Casas, Modest Francisco, Robert Gardeñas, Ramon Grau, Vicenç Orriols, Joan Planell, José Luis Rodriguez, Joan Segon, Carme Serra i Albert Vidal.

 

I al vestíbul del primer pis, s’hi pot veure “L’essència de París”,  d’Anna Fortuny, amb fotografies de la ciutat de la llum.

 

Ambdues es podran visitar fins al 31 d’aquest mes de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 21 h, i els dissabtes de 16 a 20 h. 

Documents relacionats

  • imagen