L'alcalde de Manresa rep el director general d'Afers Religiosos

Enric Vendrell ha visitat, aquest matí, el Saló de Sessions de l’Ajuntament i ha signat el Llibre d'Honor de Manresa després d’assistir a la cloenda del curs sobre gestió d'afers religiosos que s’ha impartit a la ciutat aquest mes

imagen

El director general d’Afers Religiosos dela Generalitatde Catalunya, Enric Vendrell, ha visitat aquest matí l’Ajuntament de Manresa i s’ha reunit amb l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent.

Després de la reunió, Vendrell ha signat el Llibre d’Honor de la Ciutati ha fet una visita al Saló de Sessions del consistori, que és on es van proclamar les històriques Bases de Manresa, l’any 1892. 

La trobada ha tingut lloc després que el director general i la primera tinent d’alcalde i regidora de Serveis Socials, Acollida i Cooperació, Mercè Rosich, assistissin al Palau Firal de Manresa per tancar el curs de formació en diversitat religiosa a Catalunya que s’ha impartit a treballadors de les administracions públiques dela Catalunya Central. El curs s’ha impartit els dies 3, 6 i 13 de juny i avui n’era l’últim dia.  

Documents relacionats

  • imagen