Demà a Crist Rei es podran consultar i votar els 36 projectes dels Pressupostos Participatius 2017

Fins ara, 3.857 persones han exercit el seu dret a vot per quatre de les 36 propostes finalistes. Encara hi ha temps fins al 14 de maig.


imagen

L’exposició dels Pressupostos Participatius 2017 farà parada demà a la plaça de Crist Rei, de 10 del matí a dos quarts de 9 del vespre, per donar a donar a conèixer i, si es vol, poder votar 4 dels 36 projectes finalistes d'una edició que, a data d’avui, ja compta amb el vot de gairebé 3.900 persones.
 

Fins al 14 de maig estaran obertes les votacions. Fins llavors, s’han habilitat desenes de punts de votació perquè tothom hi pugui participar. Hi ha una oficina permanent a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Si, per contra, es prefereix votar des de casa, es pot fer amb l’app Viu Manresa o des de la pàgina web de l’Ajuntament.
 

En aquesta edició s’han habilitat diversos estands mòbils de votació a diversos barris per acostar la votació a la ciutadania. Durant aquesta setmana s’ha pogut votar al Local social AV Vic-Remei, a la sala  polivalent de Font dels Capellans i al local social AV Xup. Dilluns vinent es podrà fer al Casal de les Escodines i dimecres, 10 de maig, a la Plaça Catalunya.


Els pressupostos participatius van arrencar el  26 d’abril passat amb la  presentació i defensa dels projectes seleccionats per part de les entitats/persones, a l´auditori de la Plana de l´Om. El dissabte 29 d´abril es van exposar a la Plaça Sant Domènec. Demà i el dissabte 13 de maig s´exposaran a la plaça de Crist Rei.


El dilluns 15 de maig es farà la presentació dels resultats. Hi ha 200.000 euros, que es repartiran els projectes més votats. El pressupost màxim per projecte fixat és de 50.000 euros, de manera que, si els que guanyen no esgoten la seva partida, es podrà triar el proper o propers projectes més votats fins a esgotar-la del tot.

Documents relacionats

  • imagen