El 31 de maig, l'economista Christian Felber serà a Manresa per impulsar la 2a Mostra d'Economia Social i Solidària

Autor de diversos estudis sobre el paper de l’economia del bé comú, Felber detallarà les seves teories sobre ètica aplicada a l’economia per millorar la qualitat de vida de les persones. Serà el 31 de maig, a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori. Caldrà inscriure-s'hi prèviament; hi haurà també servei d'atenció als infants que també caldrà demanar prèviament.

imagen

La segona edició de la Mostra d’Economia Social i Solidària tindrà lloc a la plaça Sant Domènec el proper dia 3 de juny des de les 11 del matí. Per escalfar motors i posar sobre la taula molts elements a favor d’una economia humanitzada, la jornada comptarà amb un padrí d’excepció: l’economista Christian Felber, impulsor del concepte d’Economia del Bé Comú. Felber farà una conferència sobre “Nous valors per a l’economia” el dimecres 31 de maig a 2/4 de 8 del vespre al Teatre Conservatori.

 

Les persones interessades en assistir a la conferència hauran de fer inscripció prèvia trucant al telèfon 938776490  o enviant un correu electrònic a l'adreça cio@ajmanresa.cat. Per aquelles persones que vinguin amb mainada, també disposaran d'un servei d'atenció als infants perquè en tinguin cura mentre duri l'acte. Es podrà sol·licitar en el mateix moment de fer la inscripció a la conferència.

 

L’any passat, l’Ajuntament va impulsar una nova iniciativa per visibilitzar totes les potencialitats de l’Economia Social i Solidària. Aquesta idea va aglutinar diferents entitats i xarxes amb l’objectiu de donar a conèixer experiències en funcionament que fan que l’economia al servei de les persones sigui ja una realitat creixent. Atesa la seva bona acollida, aquest any s’ha volgut repetir l’experiència, i se celebrarà, així, la 2a Mostra d’Economia Social i Solidària.

 

Aquestes activitats compten amb la col·laboració de diferents moviments de la ciutat que treballen per fer realitat aquesta economia col·laborativa i humanitzada i també amb el suport d’Ecoxarxa, la Xarxa d’Inclusió Social, el Consell Municipal de Solidaritat i AraCoop. Aquestes entitats oferiran informació i activitats el dissabte 3 de juny. La jornada també inclourà la celebració a Manresa del dia internacional del Comerç Just.

 

Sobre Christian Felber

Christian Felber és un professor universitari d’economia austríac, ballarí, escriptor i divulgador en matèries d’economia i sociologia. És especialista en economia sostenible i alternatives per als mercats financers. Creu que és factible una  economia de mercat ètica dissenyada per millorar la qualitat de vida de totes les persones i el medi ambient.

Documents relacionats

  • imagen