L'Ajuntament de Manresa millora els jardins de la plaça Maria Matilde Almendros

L'actuació que s'hi ha fet ha consistit en la plantació de baladres mini i arbustiva en tota la superfície de l'espai, la instal·lació de reg automàtic i l’arranjament de lloses de pedra  per a facilitar la circulació de vianants.

imagen

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manresa ha finalitzat una actuació per millorar els jardins de la plaça Maria Matilde Almendros, on hi havia dos parterres gairebé sense vegetació i amb un estat de deixadesa que feia necessària una intervenció que també havia estat sol·licitada per veïns i comerciants d’aquest entorn.    

L'actuació que s'hi ha fet ha consistit en la plantació de baladres mini en tota la superfície de l'espai, per tal de crear un tapís florit bona part de l'any. Al costat de dos caminets de pedra s'hi ha plantat una arbustiva més alta, les photinies, per evitar que es pugui accedir a les zones plantades.

L'actuació també ha consistit en l'arranjament del caminet de lloses de pedra existent en un parterre i en la creació d'un camí similar en l'altre parterre, per facilitar la circulació dels vianants. També s'ha fet la instal·lació d'un reg automatitzat per degoteig soterrat per facilitar la implantació de l'arbustiva.

Finalment la zona s'ha tancat per evitar el trepig de la planta mentre aquesta no s'acabi d'implantar i s'han posat uns cartells de conscienciació per tal que els ciutadans siguin conscients de la millora que s'ha fet i la respectin.

Aquesta actuació respon a la voluntat de l’Ajuntament de Manresa de continuar realitzant  accions concretes que suposen una millora progressiva d’alguns espais del barris de la ciutat.

 

 

 

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen