Manresa acull aquest cap de setmana el Campionat territorial de Barcelona de Patinatge Artístic

La competició, en les categories juvenil B i juvenil C, està organitzat pel Club Patí Manresa, i es disputarà al pavelló del Pujolet.


imagen

El Club Patí Manresa és l’encarregat d’organitzar el Campionat territorial de Barcelona de Patinatge Artístic. El certamen -que aplegarà a la capital del Bages un total de 60 participants en les categories juvenil B i juvenil C- tindrà lloc aquest dissabte i diumenge, 21 i 22 de maig, al pavelló municipal del Pujolet (carrer Sant Fruitós, 34).


El campionat és de modalitat lliure. Amb un temps determinat els patinadors i patinadores ha d’executar un ball amb diferents dificultats de salts i piruetes.

 

El dissabte al matí es faran els entrenaments oficials on els patinadors individualment o per grupets proven la pista durant mitja hora. A partir de les 15.00 h de la tarda es fa l’obertura del campionat  i comença la competició. Primer amb el disc curt els dos grups (han d’executar en dos minuts i mig  i seguint un ordre una sèrie de salts i piruetes.
 

Amb la classificació del disc curt, es comença el diumenge la classificació del disc llarg (4 minuts). Aquesta fase puntua el doble.  Al matí hi participen la categoria de Juvenils C amb el seu corresponent entrega de trofeus i a la tarda les juvenils B.

Entre els esportistes representants del Club Pati Manresa hi haurà Yeray Chaves, Queralt Martínez i Maria Carmona.
 

Horaris del Campionat

 

Dissabte 20 de maig

 

De 09.15 a 13.30 h. Entrenaments oficials

De 15.00 a17.15 h. Competició disc curt Juvenil C grups 1 a 5 

De 17.25 a 19.50 h. Competició disc curt Juvenil B grups 1 a5

   

Diumenge 21 de maig

  

De 09.00 a 09.50 h. Contacte de pista Juvenil C

De 09.50 a 13.15 h. Competició disc llarg Juvenil C

De 15.00 a 15.50 h. Contacte de pista Juvenil B

De 15.50 a 19.35 h. Competició disc llarg Juvenil B

 

A partir de les 19.40 hores hi haurà el lliurament de trofeus i clausura del campionat.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen