S'obre el termini de presentació de candidatures a la 47a Nit de l'Esportista de Manresa

Fins al dilluns 5 de juny  hi ha temps per presentar les candidatures als guardons que premien les millors actuacions esportives, i que es lliuraran el dimecres 28 de juny al Teatre Kursaal. 


imagen

Manresa ha obert el període de presentació de candidatures als guardons que s'atorguen en la Nit de l'Esportista, que enguany celebrarà la 47a edició. Per fer ho s’ha d’omplir el formulari que surt a la pàgina web: http://www.manresa.cat/candidaturesNitEsportista. El termini de presentació finalitza el dilluns 5 de juny.

 

Aquesta  edició està organitzada per l'Associació Esportiva La Salle –amb motiu del 75è aniversari de l’entitat- conjuntament amb l'Ajuntament de Manresa i amb el suport de mitjans de comunicació local. 

 

Com a novetat, el Jurat Qualificador de la Nit de l’Esportista ha volgut homenatjar l’àrbitre de futbol Rafael Vilaseca i el mestre del periodisme manresà i un dels fundadors de la Nit de l’Esportista, Vicenç Comas -tots dos desapareguts el desembre de 2016- atorgant el seu nom a dos premis de la nit: Premi Rafael Vilaseca (al millor jutge àrbitre) i Premi Vicenç Comas (al millor equip en categoria absoluta).

 

Els premis, que es lliuraran el dimecres 28 de juny al Teatre Kursaal, contemplen les següents categories que estableixen les Bases reguladores de la 47a Nit de l’Esportista de Manresa.

 

- Millor Esportista de l’any a Manresa a la millor actuació esportiva en les següents categories:

 

  1. Millor esportista en categoria absoluta
  2. Millor esportista jove (fins a 18 anys)
  3. Millosresportista màster / veterà (més de 40 anys)
  4. Millor esportista Special Olimpics (en esport adaptat psíquic)
  5. Millor esportista Paralímpic (en esport adaptat físic i/o sensorials).
  6. Millor equip en categoria absoluta, Premi Vicenç Comas.

 

A banda de designar el Millor Esportista de l’any a Manresa en les diferents categories, també s’atorgaran els següents premis:

 

- Premi Associació Esportiva La Salle Manresa al club, entitat, grup o organització esportiva local que hagi assolit una tasca més destacada, realització o esforç col·lectiu. 

 

- Premi Andreu Vivó i Tomàs a l’Esport Escolar, que s’assignarà a proposta del Consell Esportiu del Bages i de l’Ajuntament de Manresa, a qualsevol de les seves vessants (directiva, tècnica, com a entitat ...) per la seva participació en els Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

-  Premi Josep M. Pintó, a la persona que hagi mostrat una dedicació especial a l’esport en qualsevol de les seves vessants.

 

- Premi Josep M. Montfort, al monitor o preparador que hagi treballat d’una manera especialment abnegada.

 

- Premi Rafael Vilaseca, al millor àrbitre i/o jutge esportiu de qualsevol disciplina esportiva de l’àmbit local.

 

- Premi al millor directiu a la tasca eficaç i continuada del directiu d’un club i/o entitat esportiva local durant la temporada

 

- Premi al millor patrocinador d’entitat esportiva local durant la temporada 2016/2017, a alguna de les empreses col·laboradores d’entitats esportives locals.

 

- Premi anomenat Campions per a tots els equips que hagin quedat campions dels seus grups de competició durant la temporada 2016/2017 (Categoria Infantil i/o superiors).

 

- El jurat qualificador es reserva el dret d’atorgar un premi especial del jurat anomenat Josep Vila i Valldaura.

 

Fora de les presents bases i per designació del Jurat s’assignarà una distinció anomenada Premi Bages: Manel Estiarte per premiar la trajectòria d’un esportista dela Comarca del Bages.

 

Termini, lloc i forma de presentació de les candidatures

 

A banda d’omplir el formulari que es pot obtenir en l'adreça electrònica http://www.manresa.cat/candidaturesNitEsportista. També es pot fer mitjançant l’enviament de la documentació corresponent al correu electrònic esports@ajmanresa.cat, adjuntant el currículum i una imatge del/la candidat/a.

 

 

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen