L'Ajuntament millora l'enllumenat públic del carrer Galceran Andreu

S’hi han substituït les velles lluminàries per d’altres de tecnologia LED que milloren l’eficiència i l’estalvi energètic

imagen

La Secció d’Eficiència Energètica de l’Ajuntament de Manresa ha finalitzat els treballs a l’enllumenat públic del carrer Galceran Andreu, una actuació que ha consistit en la instal·lació de quatre noves lluminàries de sistema led que substitueixen les tres antigues amb làmpada de vapor de sodi i que permetran a partir d’ara millorar la uniformitat i el  nivell lumínic. El color que emet la làmpada led es blanc i el seu coeficient de reproducció dels colors és molt millor que la de vapor de sodi. La potencia instal·lada s’ha reduït en un 50%.

Aquesta actuació està inclosa dins el programa municipal Millora de l’espai urbà i respon a la petició realitzada per l’Associació de Veïns del Barri Antic i l’Associació de Comerciants amb l’objectiu de millorar la visibilitat del recorregut de vianants fins al pàrquing Centre Històric.

Aquesta mesura s'emmarca també en un seguit d'iniciatives que està impulsant el govern municipal per anar millorant progressivament l’eficiència i l’estalvi energètic a l’enllumenat públic als carrers i als equipaments municipals així com donar resposta al full de ruta d’actuacions consensuades entre els entitats del Centre Històric amb les regidories de Promoció Econòmica, Barris, Mobilitat, Medi Ambient i Sostenibilitat.

 

Documents relacionats

  • imagen