Olga Sánchez s’acomiada del govern municipal després de sis anys

“Ningú no és imprescindible enlloc, però on jo sóc més necessària ara és al costat dels de casa”. Olga Sánchez s’ha acomiadat avui com a regidora de l’Ajuntament de Manresa, després de sis anys formant part del govern municipal. Acompanyada de l’alcalde i amb diversos regidors de l’equip de govern presents a la sala, Olga Sánchez ha tingut paraules d’agraïment i de reconeixement per als membres del govern i el personal municipal. L’alcalde Valentí Junyent ha remarcat  la seva capacitat de treball, implicació en la feina i predisposició permanent.

imagen

El ple de l’Ajuntament de Manresa va aprovar ahir per unanimitat prendre coneixement de la renúncia al càrrec de regidora de l’Ajuntament de Manresa presentada per Olga Sánchez. Des d’ahir, doncs, ja no és regidora ni forma part del govern municipal. Però avui ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per acomiadar-se. “De vegades és difícil conciliar la vida personal i la polític. No sempre encaixa. I jo ara he hagut de prendre aquesta decisió, per motius personals i familiars. On sóc més necessària ara és al costat dels de casa”, ha explicat.

 

La ja exregidora de Seguretat Ciutadana i Mobilitat ha comparegut amb l’alcalde, Valentí Junyent, i l’han acompanyada diversos regidors dels grups que formen el govern municipal. Sánchez ha afirmat que ha hagut de prendre la decisió de deixar l’Ajuntament per “motius sobrevinguts en l’àmbit personal”, i que “fa un mes i mig no esperava haver-la de prendre, igual com fa set anys no imaginava que tindria tingut l’honor de ser regidora d’aquesta ciutat durant tot aquest temps”. En tots cas, ha manifestat la satisfacció per “haver pogut triar sempre lliurement i amb independència el que ha considerat necessari”.

 

Olga Sánchez ha volgut “demanar disculpes a qui hi pogut defraudar per haver marxar sense haver acabat els deures”, i també “si no he estat a l’alçada en algunes ocasions”, però s’ha manifestat convençuda d’haver format part “d’un equip de govern que juga a primera divisió”. Sánchez ha agraït personalment el suport a l’alcalde, “que m’ha acompanyat sempre, a les verdes i a les madures”, i també a “les persones extraordinàries i grans professionals que he conegut en aquesta administració, on he estat responsable de regidories molt transversals, cosa que m’han permès treballar amb molta gent”. S’ha referit al cap de la Policia Local, Jordi Mora, altres comandaments i personal de l’administració, que m’han enriquit personalment i professionalment”.

 

També ha esmentat els dos pitjors moments que ha passat com a regidora: la mort de l’agent de la Policia Local Edouard Guillem, el maig del 2012, que fou atropellat mentre estava de servei; i la pèrdua en accident de trànsit del també agent Germán-Jesús Fernández, l’octubre de 2015.

 

La regidora ha conclòs que “com a ciutadana, ara ja des de l’altra banda, continuaré fent costat en el que pugui per continuar fent avançar aquesta ciutat”.


“Capacitat de treball, implicació i predisposició”

 

Al seu torn, l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ha agraït la feina feta a Olga Sánchez al llarg d’aquests gairebé sis anys. “La capacitat de gestió de les persones es mostra en els moments de crisi. L’Olga hi ha estat sempre, quan ha calgut, i això s’ha de valorar”. Junyent ha remarcat la seva “capacitat de treball, implicació en la feina i predisposició per atendre el que fos a qualsevol hora i qualsevol dia”. També la seva capacitat de “fer equip i de fer fàcils les coses, ajudant a resoldre situacions compromeses”.

 

L’alcalde ha admès que “ens hauria agradat que l’Olga hagués continuat en aquest equip, pel bé col·lectiu i per intentar continuar fent una Manresa millor, que és el que ens mou” i ha considerat que “fins i tot ens ha donat una lliçó en aquest moment del comiat”. L’alcalde li ha desitjat sort i s’ha mostrat convençut que tindrà èxits en els seus futurs projectes personals i professionals.

Documents relacionats

  • imagen