Manresa celebra la 3a prova de la Lliga Catalana de Disc Dog

Aquest diumenge el camp de futbol del barri de Sant Pau acollirà aquest esport caní que consisteix amb uns llançaments de discos (frisbees) que el gos atrapa a l’aire combinat amb una sèrie d’acrobàcies i exercicis que juntament amb música formen una coreografia.

imagen

El proper diumenge 22 de juny, el camp de futbol del barri de Sant Pau de Manresa acollirà la celebració de la 3a prova de la Lliga Catalana de Disc Dog. L’activitat, que és oberta a tothom i gratuïta, es desenvoluparà des de les 9 del matí fins a les 3 del migdia.

El Disc Dog és un esport caní que cada cop té més adeptes a Catalunya i consisteix en realitzar una sèrie d’exercicis entre amo i gos en els quals el propietari llança uns discos (frisbees) i l’animal els ha d’agafar a l’aire formant una sèrie d’acrobàcies que s’acompanyen amb música i creen una autèntica coreografia.

Les dues modalitats de competició que es realitzaran diumenge són el freestyle i distància que portaran a la capital del Bages els millors equips, formats per guia i gos, de Catalunya que garantiran un magnífic espectacle adreçat al públic familiar.

La organització és a càrrec del Club E sportiu Hobby Dog en col·laboració amb l’Ajuntament de Manresa i l’Associació de veïns del barri de Sant Pau.

Documents relacionats

  • imagen