Arrenquen els treballs d’urbanització dels passatges Pau Sabater i Manuel Ignasi Vallès

L’actuació té una durada de dos mesos i consisteix en la pavimentació del carrer i la millora de les infraestructures d’aigua i clavegueram


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat aquesta setmana els treballs del projecte d’urbanització del Passatge Pau Sabater i Passatge Manuel Ignasi Vallès (Antic Passatge Burés, tram situat entre els carrers Mossèn Serapi Farré i Flor  de Lis). Els treballs consisteixen en la pavimentació dels passatges i la millora de les infraestructures d’aigua i clavegueram.

 

Durant l’actuació, que té una durada prevista de dos mesos, es tallarà el trànsit de vehicles als dos passatges afectats, mantenint l’accés de vianants a les seves finques.

 

Actualment el Passatge Burés és de terra amb algun tram de vorera de formigó i presenta uns serveis molt precaris tant pel què fa a l’enllumenat com al clavegueram. El projecte, un cop acabat, convertirà el passatge en un vial de plataforma única de prioritat per als vianants. La urbanització, amb paviment a un sol nivell, es resol amb aglomerat asfàltic i unes faixes laterals de llamborda de formigó. Pel què fa als serveis, l’actuació inclou la millora o nova estesa dels serveis d’enllumenat, aigua potable, clavegueram i eliminació dels creuaments aeris de la xarxa elèctrica.

 

El cost total de l’actuació és de 149.709’03 euros (iva inclòs) que es desglossen en un pressupost d’infraestructura d’aigua i clavegueram de 60.000 euros; i un pressupost d’urbanització (pavimentació) valorat en  89.709’03 euros. La part corresponent a la infraestructura d’aigua i clavegueram correspon a Aigües de Manresa, empresa que té les competències en sanejament i subministrament d’aigua; i la part de pavimentació va a càrrec de contribucions especials i del pressupost municipal del Consell de districte Nord.

 

 

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen