Ordre del dia del Ple extraordinari de l'Ajuntament de Manresa del 5 de juny de 2017

imagen

Resolució

 

Valentí JunyentTorras, alcalde de l’Ajuntament de Manresa, vist l’expedient administratiu instruït sobre convocatòria de sessió plenària extraordinària, dicto la resolució següent que es fonamenta en les consideracions legals que a continuació s’esmenten:


Consideracions legals

 

  1. Article 21 dela Llei7/1985, de 2 d’abril, reguladora de les bases de règim local, en la redacció donada perla Llei57/2003, de 16 de desembre.
  2. Article 53 del DL 2/2003, de 28 d’abril, pel qual s’aprova el text refós dela Llei  municipal i de règim local de Catalunya.
  3. Article 41 del Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals (ROF), aprovat pel RD 2568/1986, de 28 de novembre.
  4. Article 10 del Reglament orgànic municipal.

 

Motivació del caràcter extraordinari de la sessió

 

En data 26 de maig de 2017, s’ha rebut en aquest Ajuntament la credencial de regidora de la senyora Neus Comellas Verdaguer, expedida perla JuntaElectoralCentral, en substitució, per renúncia, de la senyora Olga Sánchez Ruiz, el dia 18 de maig de 2017.

 

Atès que el 22 de maig de 2017 ja va entrar en vigor la nova delegació d’atribucions de l’alcalde en els regidors i regidores, i que el proper Ple ordinari no ha de tenir lloc fins el dia 15 de juny 2017, es creu convenient la convocatòria d’aquesta sessió plenària extraordinària per tal d’acabar de definir al més aviat possible la nova organització municipal derivada de l’entrada a l’Equip de Govern de la senyora Neus Comellas Verdaguer.

 

Per tot això,

 

Resolc:

 

Convocar sessió del Ple de l’Ajuntament de Manresa, núm. 7, amb caràcter extraordinari, per al dia 5 de juny de 2017,  a les 13.30 h, al Saló de Sessions de la Casa Consistorial, amb l’ordre del dia que aprovo íntegrament i que es transcriu a continuació, amb l’advertiment queper manca de quòrum d’assistència aquesta convocatòria s’entendrà reiterada amb el mateix ordre del dia, caràcter de la sessió i circumstàncies quaranta-vuit hores més tard. 

 

ORDRE DEL DIA

 

Punt únic.  Presa de possessió de la senyora Neus Comellas Verdaguer com  a regidora de l’Ajuntament de Manresa.

Documents relacionats

  • imagen