Una nova xerrada del cicle per a mares i pares per tractar el tema de la gelosia entre germans, el proper dimarts

A càrrec de Míriam Tirado, periodista especialitzada en maternitat/paternitat, consultora de criança, bloguera, coautora del llibre “Vincles. Gestació, part i criança conscient” i mare de dues nenes. A les 7 de la tarda a l’Espai Plana de l’Om.

imagen

Amb el títol de “Germans: gelosia i conflictes. com construir una bona relació”, Míriam Tirado explicarà com gestionar les friccions entre germans, les enveges, els conflictes per l’arribada d’un nou bebè, i que poden fer els pares per ajudar a construir una bona relació entre els germans.

 

La xerrada es farà el proper dimarts 6 de juny a les 7 de la tarda a l’Espai Plana de l’Om.

 

Míriam Tirado és periodista especialitzada en maternitat/paternitat, consultora de criança, bloguera, coautora del llibre “Vincles. Gestació, part i criança conscient” i mare de dues nenes.

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

 

Documents relacionats

  • imagen