Neus Comellas Verdaguer pren possessió com a regidora de l'Ajuntament de Manresa

Breu però significatiu Ple Municipal de l'Ajuntament de Manresa, aquest migdia, convocat extraordinàriament amb un sol punt de l'ordre del dia: la presa de possessió de Neus Comellas Verdaguer com a regidora. S'incorpora al grup de CDC per ocupar la plaça que va deixar vacant Olga Sánchez, que hi va renunciar per motius personals. Serà la responsable de Projecció de Ciutat i Festes.

imagen

Els 25 regidors i regidores de l'Ajuntament de Manresa han assistit al Ple Municipal Extraordinari d'aquest migdia, amb un sol punt a l'ordre del dia: la presa de possessió de Neus Comellas Verdaguer com a regidora. S'incorpora al grup de CDC, per substituir la baixa d'Olga Sánchez, que fa unes setmanes va renunciar a les seves responsabilitats al consistori per motius personals i familiars. Neus Comellas Verdaguer s'incorpora al govern format pels grups de CDC i ERC i a partir de demà assumirà la responsabilitat en la regidoria de Projecció de Ciutat i Festes.

 

Neus Comellas ha promès el càrrec per imperatiu legal i posteriorment ha rebut de mans de l'alcalde la medalla de regidora i la insígnia de plata de l'Ajuntament. La nova regidora ha pres la paraula per manifestar la il·lusió i responsabilitat que sent per assumir el càrrec. Ha assegurat que treballarà a favor del país i per construir una ciutat "més forta, més valenta i més lliure". També ha agraït la confiança dipositada en ella i ha afirmat que posarà en pràctica els valors que ha après de la seva família o companys de les seves tasques professionals anteriors (alguns dels quals eren presents a la sala). "Tenim un camí llarg per davant i treballaré amb il·lusió per tirar endavant la ciutat", ha conclòs.


Comellas era la número 13 de la llista de CiU en les eleccions municipals del maig de 2015.  Té 54 anys, és casada i mare d’una filla. Llicenciada en Ciències de la Informació, Publicitat i RRPP a la UAB i Màster en Direcció i Gestió d’Empreses i Comunicació, fins ara treballava com a directora comercial de les emissores de Catalunya Ràdio i responsable de la direcció de Vendes al mercat estatal dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Documents relacionats

  • imagen