Manresa acull dimecres dues activitats infantils per fomentar l'energia sostenible

Els nens i nenes podran gaudir de forma gratuïta d’un inflable i d’un taller de cuina solar per elaborar muffins d'espelta. Aquestes activitats, que es faran simultàniament a la Plaça Sant Domènec, s’emmarquen dins dels actes de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible.

imagen

Aquest dimecres, 25 de juny, i dins el marc dels actes de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, Manresa ha organitzat dues activitats adreçades als més petits: un taller didàctic de cuina solar per elaborar muffins d'espelta i uns inflables, que amb l’eslògan “saltem amb energia”, faran les delícies dels menuts de 3 a 12 anys.

Ambdues activitats, que estaran dinamitzades per Ecoment i GAIA respectivament, tindran lloc simultàniament a la Plaça Sant Domènec de les 17.30h fins a les 19.30h i seran gratuïtes.

L’objectiu de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que enguany se celebra durant la última setmana de juny a tot Catalunya, és proposar un programa d’actes per tal que els ciutadans prenguin consciència de la utilització de l’energia sostenible.

Especialment a Catalunya és indispensable impulsar l'estalvi energètic, augmentar l'eficiència i fer créixer les energies renovables. Per aconseguir-ho cal un canvi de consciència en la població.

La celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible vol palesar com el model energètic dels països desenvolupats està provocant greus problemes ambientals com el canvi climàtic, contaminació de l'aire, risc nuclear, esgotament de recursos, etc. mentre una gran part de la població mundial no té accés a l'energia mínima per satisfer les necessitats bàsiques.

Amb aquest programa d’actes es vol posar en dansa els motius i donar a conèixer les característiques d’aquest model energètic molt més respectuós amb el medi ambient i més just a nivell social.

Documents relacionats

  • imagen