L'Obra Social de la Caixa renova la seva col·laboració en l'organització de la Nit de l'Esportista de Manresa

L’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent; els representants de l’entitat financera; i el president del Gimnàstic de Manresa, l’entitat organitzadora de l’edició d’enguany, han signat un acord de col·laboració.

imagen

El club de futbol Gimnàstic de Manresa i l’Obra Social dela Caixahan signat un acord pel qual aquesta entitat financera torna a fer una aportació de 2.300 euros per col·laborar en l’organització de la 44ena edició dela Nitde l’Esportista de Manresa, que se celebrarà aquest  proper dijous 26 de juny.

L’acte de signatura d’aquest acord va tenir lloc dijous passat a l'oficina de la Caixadel Passeig Pere III, al qual hi van assistir l’alcalde de Manresa i regidor d’Esports, Valentí Junyent; el Director d’Àrea de Negoci Bages sud – Manresa, Tomàs Xavier Subirà; la sostdirectora d’Oficina, Jèssica Arce; i el president del Gimnàstic de Manresa, Miquel Sebastià Morros.

L’Obra Social de la Caixa manté així la línea de col·laboració dels últims anys amb la celebració de la Nit de l’Esportista, especialment en el reconeixement dels esportistes amb discapacitat com són els nominats en les categories Paralímpics i Special Olímpics.

El Gimnàstic de Manresa, juntament amb la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, i la col·labnoració de diferents mitjans de comunicació local, és l’entitat encarregada d’organitzar l’edició d’enguany dela Nit de l’Esportista de Manresa que se celebrarà el dijous 26 de juny, a dos quarts de 9 del vespre, al Teatre Kursaal de Manresa.

Per la seva vinculació esportiva amb el Club Gimnàstic de Manresa, Roger Riera, capità de l’equip juvenil A del Barça guanyador dela UEFAYouthLeague, pronunciarà el pregó de la festa.

Durant l’acte hi haurà l’espectacle de ball dirigit per la coreògrafa Dava, l’actuació musical del grup “Natxo Tarrés & The Wireless”.

  

Documents relacionats

  • imagen