L’Ajuntament homenatja l’equip absolut de waterpolo del CN Minorisa per l’ascens a Primera Divisió Catalana

L’alcalde de Manresa,Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, van felicitar a jugadors, cos tècnic i membres de la junta directiva del club manresà per la seva excepcional temporada.


imagen

El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa va acollir ahir un acte de recepció i homenatge a l’equip absolut de waterpolo del CN Minorisa  per assolir l’ascens a la Primera Divisió Catalana. L’alcalde, Valentí Junyent, i el regidor d’Esports, Jordi Serracanta, van felicitar jugadors, cos tècnic i representants del club encapçalats pel seu president, Lluis Lázaro. Després dels parlaments, Junyent els va fer entrega d’un obsequi commemoratiu.

 

A l’acte hi van assistir els jugadors Alfredo Aller, Adrià Batanés, Marc Bisbal, Jaume Calatayud; Enric Casasayas, Arnau Fernández, Guillem Lafoz, Arnau León, Eloi Martínez, Eudald Martínez, Oriol Muns, Kevin Muñoz, Isaac Prieto, Martí Puerta, Dani Ruiz, Raul Ruiz, Toni Sala i Carlos Talavera.

 

Per part del cos tècnic hi va assistir Gaspar Ventura, primer entrenador de l’equip absolut de waterpolo; i Angel Peirón, segon entrenador; així com també Miquel Ribera, vicepresident del club; Rafa Herrador, cap esportiu; i Jordi Sala, delegat.

 

 

Documents relacionats

  • imagen