Protecció Civil de Manresa participa demà en un simulacre d’incendi forestal a Sant Fruitós de Bages

L’acció està organitzada per l'ADF Pla de Bages amb la participació també de l'ADF Tres Branques, Bombers, GRAF, Mossos de trànsit i de seguretat ciutadana, SEM, Punt de Trànsit de la Federació del Bages i Moianès, Punt de trànsit de Bombers, Agents Rurals, Policia Local i Protecció Civil de Sant Fruitós. El simulacre es farà al matí a  la Torre Sant Martí de Sant Fruitós de Bages.


imagen

Demà dissabte 10 de juny, durant el matí, l’ADF Pla de Bages, integrada per voluntaris de Sant Joan, Sant Fruitós i Manresa, ha organitzat un simulacre d’incendi forestal a la zona de la torre de Sant Martí de Sant Fruitós del Bages. El simulacre, que compta amb la participació de Protecció Civil de Manresa, s’emmarca dins les actes de celebració dels 10 anys dela Policia Local de Sant Fruitós.
 

En el simulacre també hi participaran les ADF Tres Branques i Pla de Bages, Bombers, GRAF, Mossos de trànsit i de seguretat ciutadana, SEM, Punt de Trànsit dela Federaciódel Bages i Moianès, Punt de trànsit de Bombers, Agents Rurals, Policia Local de Sant Fruitós i Protecció Civil de Sant Fruitós. S’hi veuran tots els grups operatius que integren una emergència d’aquest tipus.
 

En la zona propera al simulacre s’hi reservarà un espai per tal de garantir la cabuda dels vehicles d’emergència i treballar en condicions adequades amb l’objectiu que aquesta acció serveixi per coordinar els diferents serveis i cossos de seguretat davant una possible experiència de risc com és un incendi forestal.

 

 

Documents relacionats

  • imagen