Unes 5.000 persones gaudeixen de la música i l'espectacular videomapping a la Seu del Manrusionica

Consolidat ja al calendari cultural manresà, el festival de música electrònica Manrusionica va omplir més que mai l'entorn de la plaça de la Reforma i el parc de la Seu, per escoltar la música electrònica punxada per DJ de renom internacional i gaudir de l'espectacular videomapping sobre la basílica de la Seu, moment estelar del festival.

imagen

Gent jove, adults, aficionats a la música electrònica però també molt públic no iniciat en aquest àmbit no es van voler perdre, aquest dissabte al vespre i a la nit, el festival Manrusionica, coorganitzat per l'Ajuntament de Manresa. El videomapping que es va projectar sobre la façana de la Seu va ser el moment culminant i unàniment elogiat del festival, seguit per unes 5.000 persones.

 

Obra de Gerard Domínguez, juntament amb Joan Nieto i Javier Cañal (VPM), i Gabriel Casanovas, el videomappping duia per títol Schockwelle". Va ser un espectacle audiovisual creat exclusivament per a la Seu de Manresa, amb la seva arquitectura com a punt de partida, i pel festival. Les visuals es creat per una música en concret, per tal que la simbiosi fos perfecta. I efectivament, feia la impressió que la Seu ballava al ritme de la música.

 

El festival és un esdeveniment a peu de carrer que convida petits i grans a disfrutar de la Seu d'una forma "mai vista". La façana cobra vida i balla a ritme de la música electrònica de Manrusionica, d'una manera on imatge, so, llum i arquitectura es fusionen per donar vida al monument més emblemàtic de la ciutat.

 

Manrusionica va comptar també amb activitat al parc de la Seu per a tots els públics. La festa va acabar a la Sala Stroika.

Documents relacionats

  • imagen