Se signa el contracte de donació d’una escultura per al parc de la Font de les Oques

L’escultura, formada per dues oques de mida natural, de l’artista manresà Josep Barés,  ha estat donada a l’Ajuntament de Manresa per la propietària de l’obra Dolors Punsà i Jubells.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la senyora Dolors Punsà i Jubells, han signat avui un contracte de donació d’una escultura formada per dues oques de mida natural per a la seva instal·lació al parc dela Fontde les Oques de Manresa. A l’acte de signatura hi ha assistit també la regidora deCultura, Anna Crespo;  i l’artista creador de l’obra, el manresà Josep Barés. 

 

Dolors Punsà, amb motiu de seu norantè aniversari, ha manifestat la voluntat de donar a l’Ajuntament de Manresa “amb caràcter perpetu i sense restricció d’ús” aquesta escultura de la seva propietat i que és obra de Josep Barés, perquè sigui instal·lada al Parc dela Fontde les Oques, en record de les àvies que portaven els néts i les nétes a donar menjar a les oques que hi havia hagut en aquest espai durant el primer terç del segle XX.

 

L’alcalde, en nom de l’Ajuntament, ha agraït Dolors Punsà la seva generositat i estimació cap a la ciutat i s’ha compromès a conservar i a instal·lar l’escultura en el punt que tècnicament és consideri més adequat.

 

Avui començaran els treballs d’instal·lació del còdol on hi anirà l’escultura.  Es preveu la seva inauguració a finals d’aquest mes de juny.

 

Documents relacionats

  • imagen